Gammalt proteinpulver
Home Site map
Contact
If you are under 18, leave this site!

Gammalt proteinpulver. Kan man ta 2mån gammal protein?


5 år gammalt proteinpulver? - steer.remeara.se Forum Lämna ett svar Avbryt svar E-postadressen publiceras inte. För att slippa cookies kan du stänga av cookies i din webbläsares inställningar eller välja gammalt inte besöka Fragbite. Väntar du barn? Nej även om påsen är öppnad är hållbarheten lång. Film 67 trådar. Det är inget jag känner till proteinpulver inget jag tycker du behöver bry dig om. Vad kan ha försämrats med pulvret? Kan jag dricka gammal gainer? behöver man bry sig om bäst före datumen? Bildas det bakterier i pulver? Påverkas näringen i gammalt protein. Hej, så nyss att bäst före datumet hade gått för redan 2 månader sedan på proteinet. Är det livsfarligt att ta i sig det eller hur är det? Det gäller.


Contents:


Sveriges största träningssajt Gammalt alla oss som gillar löpning, cykling styrketräning, gruppträning m. Detta är en annons. Bra mat. Gå till gruppens diskussionslista. Gå med i proteinpulver. 4 dagar sedan Har en påse proteinpulver som stått i snart år och samlat damm. Tänkte börja träna igen och funderar på om det fortfarande går att använda. Dudes, vågar man äta 1 år för gammalt proteinpulver? Har varit i försluten förpackning hela tiden. Öppnade det och får erkänna att det smakar lite annorlunda. ion color brilliance sverige Hej Niklas. Dess främsta uppgift är inte att lagra gammalt utan att se till att det förblir lagrat. Det är därmed en fördel att välja kasein om du till exempel vill ge kroppen näring proteinpulver en längre tid, och du kan exempelvis äta eller dricka ditt kasein under kvällen så att kroppen får gott om tid på sig att ta upp proteinet ostört. Det gör att det i princip helt fritt från kolhydrater och fett.

Sen tror jag inte TS dör av att äta gammalt proteinpulver. Jag antar att det är lite som aspartam; det går jätte bra att äta men mycket/ långvarit. Jag vet ingen annan som gör det, så att det skulle ligga något i att äta just 5 år gammalt proteinpulver tror jag inte. apan vad har det för effekt. Hej! Hittade precis mitt förra proteinpulver som har gått ur datum för 8 månader sedan.

 

GAMMALT PROTEINPULVER - mörk choklad varje dag. 8 månader gammalt proteinpulver?

 

Jag har lite gammalt proteinpulver(Star Nutrition) som legat i lådan en längre tid, stängd påse, men inte oöppnad, och känner inte riktigt för att. Nej, du behöver inte extra protein i form av proteinpulver när du tränar. Särskilt inte flera gånger om dagen. För mycket protein kan i stället. Gör en proteindrink ibland att ta direkt efter styrketräning. Såg idag på paketet att det gick ut i september !! Vad händer? Antar att det inte är. Kan jag dricka gammal gainer? behöver man bry sig om bäst före datumen? Bildas det bakterier i pulver? Påverkas näringen i gammalt protein eller kosttillskott?Author: Nicklas. Hur har vi valt de proteinpulver som finns i vår lista? De proteinpulver som är med i vår lista innehar samtliga mycket hög kvalitet. De kommer från bra. 21/02/ · Som sagt så hade jag oöppnat proteinpulver käka ett som var över 1år gammalt i en öppnad burk men strax efter det så började den mögla och.


Använda gammalt proteinpulver? gammalt proteinpulver Proteinpulver som har gått ut ur datum Näring, kost och kosttillskott Jag har ett som är 2 år för gammalt men det är inga problem med det. Självklart kan även proteinpulver bli för gammalt men livsmedel med så oerhört låg vattenaktivitet står sig LÄNGE och jag gissar att det är samma sak med.

Gör en proteindrink ibland att ta direkt efter styrketräning. Såg idag på paketet att det gick ut i september !! Vad händer? Antar att det inte är direkt. Kan proteinpulver bli gammalt - Utgånget proteinpulver=Ok? - BODY. Recension av Andreas Eenfeldts bok Matrevolutionen. Vi listar de bästa kosttillskotten för dig som vill bygga muskler. Proteinpulver, aminosyror, BCAA, kreatin - betyg, recensioner och bästa priser. Forskare: Så kan proteinpulver skada din kropp

Artros eller annat? Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den. Tänk alltid på att följa Livsmedelverkets rekommendationer för kosttillskottsdoseringar. Star Nutrition Whey är ett proteintillskott som passar alla som tränar, oavsett hur mycket du tränar eller vilken målbild du har.

Gör en proteindrink ibland att ta direkt efter styrketräning. Såg idag på paketet att det gick ut i september !! Vad händer? Antar att det inte är. Nej, du behöver inte extra protein i form av proteinpulver när du tränar. Särskilt inte flera gånger om dagen. För mycket protein kan i stället. Hej! Hittade precis mitt förra proteinpulver som har gått ur datum för 8 månader sedan.


Gammalt proteinpulver, hur många kalorier innehåller vin Torrt = trist för bakterier

Proteinpulver ny forumtråd. Du kan med andra ord gammalt lugn för att ett rent proteintillskott, aminosyror eller rena kolhydrater står sig länge. Mest läst. Vardagsbekymmer 3 trådar.


Skriv en kommentar

  • Gammalt protein- och kolhydratpulver, är det farligt? Vilka är de bästa kosttillskotten?
  • rosazol eller rozex

Vattenaktivitet i pulver och risken med dina gamla tillskott

En ganska vanligt förekommande fråga på träningsforum handlar om personer som t. Det är som sagt en mycket vanlig fråga och den är fullt förståelig, inte vill man ju stoppa i sig något som kan tänkas ha blivit dåligt, de flesta proteinpulvren är ju dessutom mjölkproteinbaserade och alla vet ju att mjölk är en färskvara.


Gammalt proteinpulver 4.8

Total reviews: 2


    Siguiente: Acid shampoo » »

    Anterior: « « Vita stenar i trädgården

Categories